02/ 579-10-06 o-kobilje.ms(a)guest.arnes.si
 

Postopno odprtje vrtcev in šol od 18. 5. 2020 dalje

Spoštovani starši.

18. maja 2020 pričnejo izvajati svojo dejavnost vrtci, s poukom v šoli pa isti dan pričnejo tudi učenci prvega triletja (1., 2., 3.razred)Starši boste osebno prejeli obvestila na vaše e-poštne naslove. 

25. maja 2020 je v izobraževanje na šolah predvideno vključevanje učenk in učencev 9.razreda, ter organizacija dejavnosti za otroke z učnimi težavami (od 4. do 8.razreda). Na šolah čakamo podrobnejše usmeritve, zato bomo o podrobnostih starše teh učencev, predvidoma obvestili tekom naslednjega tedna.

Vzgojno-izobraževalno delo za učence od 4. do 8. razreda še naprej poteka v obliki izobraževanja na daljavo.

Šola v naravi in praktični del kolesarskega izpita se do nadaljnjega ne izvajata. Izvedla se bosta v prihodnjem šolskem letu.

V zavodu bomo zagotovili čim bolj varno izvajanje dejavnosti v času epidemije. Vseeno pa bi vas starše spet opozorili na to, da širjenja okužbe ne smemo podcenjevati in moramo tudi v okviru svojih družin spoštovati vse previdnostne ukrepe. Ponovno opozarjamo na varnostno razdaljo (1,5 do 2 m), higieno kihanja in kašljanja in higieno rok. Na druženjih, na javnih mestih naj vam ne bo težko nositi zaščitne maske. Predvsem bodimo v naslednjih dneh in tednih pozorni na naše starejše občane, babice in dedke, in vse tiste, ki so bolj ogroženi za težek potek bolezni.

Ostanite zdravi.

Ludvika Gjerek
ravnateljica OŠ Kobilje

 

 
 
 
 
 
 
 
Dostopnost