Kotiček za učence

Dragi učenci!

Verjamem, da ste pripravljeni na učenje na daljavo (nekateri ste začeli že v tednu pred počitnicami) in da boste sproti opravljali zadolžitve, ki jih boste dobili od učiteljev. Saj veste kako pravi pregovor »Kar lahko storiš danes, ne odlašaj na jutri.« Svetujem vam, da delate sproti, saj se bo v nasprotnem primeru nabralo preveč vsega … Upam, da se boste znašli glede same organizacije učenja. Pripravila in poiskala sem nekaj uporabnih gradiv, ki vam bodo morda v pomoč.

Prav tako vas opominjam, da pomislite tudi na svoje starše, ki vam poleg svojih vsakodnevnih obveznosti in skrbi, pomagajo in vas spodbujajo. Verjamem, da bodo veseli vsakršne pomoči z vaše strani, pa naj je to pri pospravljanju, kuhanju, varstvu mlajših bratov ali sester … Trudite se biti potrpežljivi in razumevajoči. Bodite tudi vi njim v pomoč … Naj bo to »domača naloga« z moje strani …

Če boste imeli kakršnekoli težave, vprašanja ali bi se želeli pogovoriti, me lahko pokličete ob sredah med 8.00 in 10.00 uro na telefonsko številko (02) 579 10 06 ali to sporočite svojim razredničarkam.

Ostanite vsi skupaj zdravi …

Vse dobro vam želim in upam, da se kmalu vidimo …

svetovalna delavka Metka Lapoša

* NAPOTKI ZA USPEŠNO UČENJE

* MOJ DAN-urnik za delo na daljavo

* SVOJE UČENJE NAČRTUJEM

* KAM PO POMOČ-OTROCI

* MINUTA ZA ZDRAVJE

* LAHKONOČNICEzvočne logopedske pravljice

* raztezne vaje po daljšem sedenju

* joga za začetnike

* joga za otroke:

* HIŠA EKSPERIMENTOV

* BIBLOS (ponuja izposojo e-knjig)

 
 
 
Dostopnost